moshaverrkhob
moshaverrkhob

درمان اعتياد رفتاري

اعتياد رفتاري چيست و در مورد روش هاي درماني اعتياد رفتاري چه چيزهايي مي دانيد؟ واژه اعتياد افراد را به ياد مواد مخدر مي اندازد اما امروزه خانواده ها و افراد درگير اعتيادهاي جديدي مي شوند كه به اعتياد هاي رفتاري معروف هستند، اعتيادهاي رفتاري شامل اعتياد به قمار، اعتياد به رابطه جنسي، اعتياد به اينترنت و غيره مي شود.

براي درمان اعتياد رفتاري، مي توان از درمان هاي سنتي و شناخته شده در زمينه اعتياد به مواد مخدر، الكل و داروهاي اعتياد آور استفاده كرد، هم چنين براي درمان اعتياد رفتاري روش هاي درماني نويني طراحي شده است كه در ادامه اين مقاله به بررسي آن ها مي پردازيم و مطالعه آن مي تواند براي شما مفيد باشد.

درمان اعتياد رفتاري، قدم اول شناخت اعتياد رفتاري
بسياري از افراد اعتياد رفتاري را نمي شناسند و در مورد آن هيچ آگاهي ندارند به همين دليل اين مسئله توسط افراد و خانواده ها ناديده گرفته مي شود. در اين خصوص بايد آگاهي و اطلاعات خود را افزايش دهيد و با علائم و نشانه هاي اعتياد آشنا شويد.

اعتياد رفتاري متنوع است و هر كدام از انواع آن نشانه هاي مخصوص به خودشان را دارند به عنوان مثال علائم اعتياد جنسي با اعتياد به اينترنت متفاوت مي باشد. به طور كلي مهم ترين نشانه هاي اعتياد رفتاري شامل موارد زير مي شود:

درگيري ذهني در مورد رفتار
ناتواني كنترل بر فعاليت مورد نظر
ايجاد آسيب هاي مالي و جاني براي خود و اطرافيان
علائم و عوارض اعتياد رفتاري
اعتياد رفتاري با علائم و عوارضي همراه مي باشد اما شدت و تعداد دفعات اعتياد رفتاري در افراد مختلف، متفاوت است به همين دليل اعتياد رفتاري مانند اعتياد به الكل اختلالاتي در عملكرد زندگي افراد به وجود مي آورد كه برخي از آن ها عبارت اند از:

درگير فكري با فعاليت حتي در صورتي كه آن زمان فعاليت انجام داده نمي شود.
دفعات انجام كار افزايش يافته، حتي زمان انجام فعاليت هم ممكن است افزايش يابد.
درگير وسواس فكري عملي مي شود و حس اجبار به سراغش مي يابد تا به طور مكرر اين رفتار را انجام دهد.
نسبت به دفعات قبلي، افزايش مدت زمان و دفعات صورت مي گيرد.
ممكن است فرد مبتلا به اعتياد رفتاري، خانواده و اطرافيانش با خطرات مالي و جاني رو به رو شوند.
بدون توجه به خطرات و عوارض آن، اين رفتار به صورت مكرر و افزايشي انجام مي شود.
منجر به بروز مشكلاتي در جنبه هاي مختلف زندگي از جمله شغلي، تحصيلي و روابط مي شود.
در درمان اعتياد رفتاري موفق نيست و تلاش ها بي نتيجه است.
تصميم در خصوص ترك اعتياد مي گيرد اما در قطع يا كاهش آن فعاليت ناتوان است.
اگر علائم و نشانه هاي اعتياد را در انجام رفتارهايي نظير قمار، سكس، بازي هاي ويديويي و غيره تجربه مي كنيد براي جلوگيري از پيشرفت و پيشگيري بايد از مشاور و روانشناس كمك بگيريد تا اعتياد را به موقع تشخيص دهند و براي رفع آن اقداماتي را انجام دهيد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-درمان اعتياد رفتاري

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1401/3/15  ] [ ۰۵ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

علائم مصرف ناس چيست؟

ناس ماده مخدري است كه از برگ تنباكو توليد مي شود و جوانان از آن به عنوان جايگزين سيگار استفاده مي كنند و ترغيب به مصرف ناس مي شوند، اين ماده عوارض هاي شديد اجتماعي، جسمي و رواني دارد و فرد مصرف كننده با آسيب هايي رو به رو مي شود، از اصلي ترين دليلي كه مانع ترك از اعتياد مي شود مي توان به وابستگي هاي روحي و رواني اشاره نمود.

متخصصان بهداشت و روان براي اين كه آسيب هاي ناشي از اعتياد به اين مواد را كاهش دهند سعي دارند تا عوارض و نشانه هاي اعتياد به ناس را به افراد بشناسند و اگاهي هاي لازم را در اختيار افراد جامعه قرار دهند، در اين مقاله در مورد علائم و نشانه هاي اعتياد به ناس مواردي را بيان مي كنيم و در مورد روش هاي ترك آن صحبت خواهيم كرد.

ناس چيست؟
ناس يا نسوار يك نوع مواد مخدر سبزرنگي مي باشد كه در دسته مواد اعتياد آور قرار دارد اين ماده از برگ خشك شده تنباكو در سايه ساخته مي شود و در بعضي از مناطق ايران به رنگ قهوه اي مي باشد كه در اصلاح به آن تمباك مي گويند.

مركز اصلي توليد كننده آن در كشور افغانستان قرار دارد، ناس رنگ و بوي بسيار تندي دارد و امروزه براي ترغيب به مصرف از مواد طعم دهنده و خوشبو كننده هاي مختلف تركيب مي كنند.

طريقه استفاده از ناس به شكل جويدني و مكيدني مي باشد كه فرد زماني كه به او حالت خوشي دست داد از دهانش بيرون مي آورد، اخيرا ماده جديدي به نام پان پراگ وارد كشور شده است كه به طور مختصر به آن پان مي گويند اين ماده را با عنوان هاي ديگري مانند ناس خارجي و يا ملوان زبل به شكل هاي آدامس، پاستيل و خوشبو كننده دهان در بازار كشور به فروش مي رسد و عوارض اين ماده مشابه نسوار مي باشد.

علائم مصرف ناس
ناس نوعي از مواد مخدر مي باشد كه فرد با مصرف آن توان كاري او افزايش مي يابد، شخصي كه نسوار مصرف مي كند دچار توهم، هذيان و يا خطر روان پريشي نمي شود و تنها عامل تحرك و سرخوشي محسوب مي شود، ناس باعث قرمز شدن آب دهان مي شود و به واسطه افزايش ميزان ترشح بزاق فرد مجبور مي شود تا در دفعات زياد محتويات دهانش را بيرون بريزد.

عوارض اعتياد به ناس
آهك موجود در نسوار باعث مي شود تا به واسطه اثر خوردگي، آسيب شديد بافتي در دهان ايجاد شود و باعث پوسيدگي دندان ها و زخم هاي لثه مي شود و در صورتي كه اين ماده به طور مداوم مصرف شود باعث به وجود آمدن عفونت در دهان مي شود و هم چنين بافت هاي دهاني به صورت مكرر تحريك شده و يكي از عوامل سرطان در حفره هاي دهاني مي باشد.

در اين شرايط جذب نيكوتين و ساير سموم و آلودگي ها توسط بافت هاي آسيب ديده دهاني به شدت زياد مي شود و زماني كه مصرف كننده ها محتويات دهاني شان را بيرون مي ريزند باعث انتقال آلودگي هاي ميكروبي و ويروسي در ميان افراد به خصوص بيماري هاي تنفسي به محيط مي شود، اين مواد ممكن است به انواع ميكروب ها، فلزات سنگين مانند سرب و سمومي مانند آرسنيك آلوده باشد.

عوارض كوتاه مدت
سرگيجه
سردرد
تهوع
از دست دادن تعادل حركتي و رفتاري
ايجاد حركات غير طبيعي در چشم
دندان قروچه
اختلال در خواب
وابستگي روحي و رواني
لرزش
تغييرات فشار خون و ضربان قلب

منبع:كانون مشاوران ايران-علائم ناس | نشانه ها و عوارض و ترك اعتياد به ناس

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/10/3  ] [ ۱۱ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

پيامد ها و عوارض اعتياد به مواد مخدر، از مواد مخدر ها بيشتر بدانيد

پيامدهاي مصرف مواد مخدر چيست؟ امروزه با وجود اين كه متخصصين، رسانه ها، تبليغات شهري و غيره اطلاعات زيادي در مورد پيامد هاي و اثرات منفي اعتياد مي دهند اما با اين حال كم نيستند بسياري از افراد كه به دليل نا آگاهي و با تصورات مثبت از اثرات مواد مخدر به دام آن گرفتار مي شوند.

مواد مخدر تمام جنبه هاي زندگي فرد را تحت تاثير قرار مي دهد و براي او پيامد هاي جبران ناپذيري به همراه خواهد داشت اگر در مورد عوارض و پيامد هاي مصرف مواد مخدر آگاهي لازم را داشته باشد راحت تر مي توانيد در مورد ادامه مصرف و يا ترك آن تصميم بگيريد.

مخدر ها چه موادي را شامل مي شوند ؟
مواد مخدر كه به مواد افيوني معروف هستند در كشور ايران شيوع مصرف بسيار بالايي دارند اين مواد مستقيما از گياه خشخاش به دست مي آيند و يا در آزمايشگاه از طريق يك سري مواد شيميايي توليد مي شوند. مخدر ها شامل موادي مانند ترياك، شيره، سوخته ترياك، هروئين، مرفين، كدئين و ترامادول مي شوند.

پيامد ها و عوارض اعتياد به مواد مخدر
اكثر عوارض جسمي كه به خاطر مصرف مواد مخدر به وجود مي آيند به واسطه فعل و انفعالات شيميايي كه در بدن روي مي دهد قابل پيش بيني مي باشد و اين عوارض در كوتاه مدت و بلند مدت تفاوت هايي با يكديگر دارند، به همين دليل آن ها را در دو بخش مختلف توضيح مي دهيم . اين عوارض در كوتاه مدت شامل موارد زير مي شوند:

عوارض كوتاه مدت
ايجاد حالت تيرگي و ابهام در ذهن
احساس رخوت در بدن
بروز مشكلات تنفسي
حالت تهوع و استفراغ
يبوست
سرگيجه و سردرد
خشكي دهان
پيامد ها و عوارض اعتياد به مواد مخدر در دراز مدت
زماني كه به صورت طولاني مدت مواد مخدر استفاده كنيد به خاطر وابستگي و اعتياد در بدن، عوارض و مشكلات جدي تري را ايجاد مي كند اين مشكلات موارد زير را در بر مي گيرد:

ضربان قلب نامنظم و افزايش خطر سكته قلبي
تجربه يبوست و درد هاي شكمي شديد
بروز اختلالات هورموني
تضعيف استخوان ها
تجربه درد هاي نا مشخص
دچار شدن به اختلالات روحي – رواني مانند افسردگي

منبع:كانون مشاوران ايران-پيامد ها و عوارض اعتياد به مواد مخدر، از مواد مخدر ها بيشتر بدانيد

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/8/19  ] [ ۱۳ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

علائم و نشانه هاي اعتياد به حشيش | پيامد ها و عوارض اعتياد به حشيش

آيا نشانه هاي اعتياد به حشيش را مي شناسيد و با آن آشنا هستيد؟ آيا در مورد عوارض اعتياد به حشيش آگاهي داريد؟ يكي از مواد توهم زا كه استفاده از آن رواج بسياري دارد حشيش مي باشد كه آن را با نام هاي ديگري مانند گراس، بنگ، تنب هندي و غيره مي شناسند.

با توجه به مصرف روزافزون اين ماده مخدر و پيامدهاي جبران ناپذيري كه بر روي زندگي فرد و اطرافيان دارد لازم مي باشد تا خانواده ها در مورد عوارض حشيش آگاهي و اطلاعاتي را كسب نمايند تا براي ترك آن اقداماتي را به صورت سريع انجام دهند.

در اين مقاله عوارض اعتياد به حشيش و عوارض اعتياد به آن را مورد بررسي قرار مي دهيم.

اعتياد به حشيش چيست؟
حشيش از گياه شاهدانه ( كانابيس) تشكيل شده است و با خشك كردن ماريجوانا و برگ هاي اين گياهه مي توانيد ماريجوانا يا همان ماده مخدر گل و از صمغ آن حشيش به دست مي آيد، ماده موثري كه در كانابيس قرار دارد تتراهيدروكانابيول يا THC نام دارد، اين ماده به دليل تاثيرات روان گرداني كه دارد شاخص اصلي در تعيين شدت تاثير گذاري حشيش و ماري جوانا به حساب مي آيد.

THC كه در حشيش قرار دارد ۷ تا ۱۰ برابر بيشتر از ماريجوانا مي باشد، قوي ترين نوع حشيش روغن حشيش مي باشد كه درصد THC آن تا ۶۰ درصد مي باشد.

طريقه و راه هاي مصرف حشيش
براي مصرف حشيش راه هاي گوناگوني وجود دارد در بيشتر مواد مصرف حشيش به صورت تدخيني يا همان دود كردن مي باشد كه به سيگاري معروف است، حشيش را با توتون سيگار مخلوط مي كنند و آن را به طور مجدد در داخل كاغذ سيگار قرار مي دهند و آن را رول مي كنند و مانند سيگار مصرف مي كنند روش ديگر مصرف حشيش به صورت خوردني مي باشد در اين روش حشيش را در غذا، شيريني ( اغلب در داخل خمير كيك) يا نوشابه ريخته و آن را مي خورند.

تست اعتياد به كراك
تست اعتياد به كراك
علائم و نشانه هاي اعتياد به حشيش
حشيش در دو مرحله بر روي بدن تاثير مي گذارد زماني كه يك سيگاري حشيش مورد مصرف قرار مي گيرد حدود ۴ تا ۱۰ ميلي گرم THC وارد بدن فرد مي شود و بعد از مصرف حدود ۳۰ دقيقه نشئگي از به خاطر مصرف حشيش به وجود مي آيد به اوج مي رسد و بعد از آن تا حدود ۴ ساعت آثار مصرف حشيش در فرد پايدار مي ماند براي تشخيص مصرف حشيش از تست اعتياد به حشيش استفاده مي كنند.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-علائم و نشانه هاي اعتياد به حشيش | آيا خاصيت درماني دارد؟

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/6/8  ] [ ۰۵ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

مواد مخدر، عوارض، علائم و نحوه درمان

امروزه در ميان افراد جامعه مصرف مواد مخدر به حد زيادي افزايش يافته است و افراد آگاهي هاي لازم را در اين زمينه ندارند و به همين دليل براي آن كه از اعتياد خود و فرزندشان پيشگيري نمايند بايد اطلاعات خود را در اين خصوص افزايش دهند.

بسياري از افراد بر اين باورند كه مواد اعتياد آور، مخدر مي باشند اما مواد مخدر گروه خاصي هستند كه اعتياد آورند. اين مواد از خشخاش به دست مي آيند كه آن ها را به نام افيون و شبه افيون مي شناسند.

هنگامي كه اين مواد استفاده مي شود در فرد احساساتي مانند بي حسي، كرختي، تسكين درد و خواب آلودگي ايجاد مي كند و فردي كه به مواد مخدر اعتياد پيدا مي كند دچار وابستگي جسمي و رواني شده و به همين دليل ترك آن به تنهايي امكان پذير نمي باشد و بايد از متخصص كمك بگيرد.

در ادامه اين مقاله به بررسي و معرفي مواد افيوني و شبه افيوني، عوارض مصرف، علائم و نشانه هاي وابستگي به مواد مخدر مي پردازيم تا در اين زمينه اطلاعات شما افزايش يابد.

مواد مخدر در تعريف عمومي و تخصصي
در تعريف عمومي، مردم به همه موادي كه وابستگي جسمي و رواني به وجود مي آورند و به عبارتي باعث مي شوند تا فرد به آن مواد اعتياد پيدا كند. بر اساس تعريف ترياك، شيشه، هروئين، ماريجوانا، حشيش، مواد توهم زا و الكل همگي مواد مخدر مي باشند.

اما در اصطلاح تخصصي و دارو شناسي مواد مخدر تعريف نوع ديگري تعريف مي شود و متخصصان به مواد افيوني كه به صورت طبيعي از گياه خشخاش به دست آمده باشد يا به صورت صنعتي در آزمايشگاه ايجاد شده باشد، مخدر مي گويند. كه از آن مي توان به ترياك، شيره، سوخته، هروئين، ترامادول و متادون اشاره كرد.

در اين مقاله منظور از مواد مخدر افيون ها و شبه افيون ها مي باشند.

مواد مخدر افيوني و شبه افيوني
موادي كه از خشخاش به دست مي آيند به عنوان مواد مخدر شناخته مي شوند و ماده ي اصلي همه اين مخدر ها مورفين مي باشد. و ميزان خلوص و مقدار مورفين در اين مواد متفاوت است و به همين دليل هر مواد علائم و نشانه هاي متفاوتي دارند، انواع مواد مخدر عبارت اند از هروئين، ترياك، شيره و غيره كه هر كدام درصدهايي متفاوتي از مورفين را دارند.

به طور كلي مواد مخدر به دو دسته تقسيم بندي مي شوند كه عبارت اند از:

افيون ها: موادي كه به عنوان افيون ها شناخته مي شوند مستقيما از گياه خشخاش به دست مي آيند و در توليد آن ها مواد صنعتي هيچ نقشي ندارد و نمونه هايي از آن ها عبارت اند از مورفين، ترياك و شيره.
شبه افيون ها: از تركيب مواد صنعتي با مواد مخدر شبه افيون ها به دست مي آيند كه مي توان به مواردي مانند هروئين، متادون، ترامادول، بوپرونورفين يا ب ۲ و قرض دراگون نام برد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-مواد مخدر را حرفه اي تشخيص دهيم

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/6/3  ] [ ۰۷ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

ناس، علائم، نشانه ها و عوارض و ترك اعتياد به ناس

ناس يك نوع ماده مخدر است كه از برگ تنباكو توليد مي شود و بسياري از جوانان به عنوان جايگزيني براي سيگار از آن استفاده مي كنند.

اين ماده عوارض متفاوتي دارد و از جمله آن آسيب هاي شديد اجتماعي، جسمي و رواني مي باشد كه بر روي فرد تاثير مي گذارد.

افرادي كه به سمت ناس مي روند به آن وابسته شده و علت وابستگي شديد روحي و رواني نمي توانند آن را ترك كنند.

متخصصين بهداشت و روان با معرفي عوارض و نشانه هاي اعتياد، مي خواهند افراد جامعه را از آسيب هاي ناشي از اين ماده اعتياد آور آشنا كنند.

در اين مقاله در مورد علائم و نشانه هاي اعتياد به ناس و روش هاي ترك آن بحث شده است و روش هاي مورد ترك آن مورد بررسي قرار گرفته است.

ناس چيست؟
يكي از مواد مخدر سبز رنگ ناس يا نسوار نام دارد كه در دسته مواد اعتيادآور قرار گرفته و از برگ خشك شده تنباكو در سايه درست مي شود.

در بعضي از مناظق ايران به آن تمباك مي گويند و رنگ آن قهوه اي است ولي مركز اصلي توليد آن كشور افغانستان مي باشد.

ايم ماده اعتياد آور رنگ و بوي بسيار تندي دارد اما از طعم دهنده ها و خوشيوكننده ها استفاده مي كنند تا افراد را به سمت ناس ترغيب كنند و مردم جذب اين ماده اعتياد آور شوند.

ناس به دو روش جويدني و يا مكيدني مورد استفاده قرار مي گيرد كه فرد بعد از آنكه به حالت سرخوشي رسيد آن را از دهان بيرون مي آورد.

اخيرا ماده جديدي وارد كشور شده است كه به آن پان پراگ مي گويند و به طور مختصر پان ناميده مي شود.

به اين ماده ناس خارجي مي گويند و نام ديگري مانند ملوان زبل دارد و به شكل آدامس، پاستيل و خوشبو كننده دهان در بازار به فروش مي رسد و عوارض و آسيب هاي آن مانند نسوار مي باشد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-ناس، علائم، نشانه ها و عوارض و ترك اعتياد به ناس

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/1/5  ] [ ۱۷ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

عوارض اعتياد به هروئين، عوارض كوتاه مدت و بلند مدت مصرف هروئين

آيا مي دانيد عوارض اعتياد به هيروئين چيست و نسبت به آن آگاهي داريد؟ هروئين يكي از پرمصرف ترين مواد مخدر در سطح جهان مي باشد و يك نوع از مواد مخدر افيوني است كه از ترياك مشتق شده و در مجموعه آن قرار مي گيرد.

هيروئين آسيب هاي زيادي به جسم فرد مصرف كننده مي گذارد و بسيار عوارض شديدي در روح و روان فرد دارد.

افرادي كه به صورت تزريقي از اين ماده استفاده مي كنند عوارض آن چند برابر بيشتر مي شود و ممكن است فرد به عفونت دچار شود.

براي پيشگيري از اعتياد به هروئين بايد عوارض و علائم آن را بشناسيد و به خوبي با آن آشنا شويد و اطلاعات و آگاهي هاي لازم را در اختيار فرزندتان قرار دهيد چون اگر به هروئين اعتياد پيدا كنيد ترك آن بسيار سخت خواهد بود.

براي ترك آن حتما بايد از مشاوره ترك اعتياد كمك بگيرد در غير اينصورت نخواهيد توانست آن را ترك كنيد و ممكن از دوباره به مصرف آن روي آوريد.

در اين مقاله در مورد عوارض و آسيب هايي كه به فرد وارد مي كند بحث خواهيم كرد.

لزوم آگاهي از عوارض اعتياد به هروئين
بسياري از افراد نسبت به عوارض و آسيب هاي هروئين بر بدن ناآگاه هستند و به دليل گرايش زيادي كه به مواد مخدر دارند آسيب هايي به بدن و مغز آن ها وارد مي شود.

افراد اگر در مورد عوارض مواد مخدر اطلاع داشته باشند راحت تر مي توانند پيشگيري كنند تا به هروئين اعتياد پيدا نكنند و يا زودتر روش هاي درماني خود را آغاز كنند و مصرف هروئين را ترك كنند.

هروئين بسيار براي بدن ضرر دارد و آسيب هاي زيادي بر سلامت عمومي بدن از نظر جسماني و رواني ايجاد مي كند اين عوارض خيلي شديد است و در كوتاه مدت و بلندمدت مي تواند آسيب هاي جدي بر بدن وارد كند و عواقب آن جبران ناپذير مي باشد.

هروئين بيشتر مغز و سيستم هاي عصبي را درگير مي كند و چون مغز بر بدن اهميت بسياري دارد افراد بايد در مورد عوارض آن آگاهي هاي لازم را داشته باشند تا مشكلاتي براي آن ها به وجود نيايد.

در اين مقاله در مورد عوارض هروئين در بدن و مغز بيشتر صحبت خواهد شد.

عوارض اعتياد به هروئين، عوارض كوتاه مدت
اعتياد به هروئين بر روي مغز اثر مي گذارد و سيستم عصبي را مختل و در كوتاه مدت عوارض روحي و رواني سنگيني بر فرد مصرف كننده وارد مي كند كه بسياري از عوارض آن در زير ذكر شده است.

آبريزش بيني و خروج آب از چشم
احساس سنگيني در اندام ها
بزرگ شدن مردمك چشم ها
حالت تهوع و استفراغ
اضطراب غير طبيعي
خارش شديد بدن
تنفس آهسته
خواب آلودگي
فراموشي

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-عوارض اعتياد به هروئين | عوارض كوتاه مدت و بلند مدت مصرف هروئين

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/1/5  ] [ ۱۶ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

عوارض اعتياد به ترياك، عوارض جسماني و رواني مصرف ترياك

آيا مي دانيد ترياك عوارض دارد و عوارض آن چي مي باشد؟ ترياك از گياهي به نام خشخاش به وجود مي آيد و عوارض و آسيب هاي نامطلوبي بر روي جسم و روان فرد مي گذارد.

ترياك خاصيت ضد درد دارد و خاصيت ضد درد آن به دليل وجود تركيب مورفين در ترياك مي باشد و افراد به اين دليل به آن گرايش پيدا مي كنند و به سمت آن جذب مي شوند و بعد از مدتي با عوارض بيشماري از ترياك مواجه مي شوند.

در نتيجه افراد به ترياك وابسته مي شوند و نمي توانند آن را ترك كنند و در اين صورت ترياك علاوه بر اين كه عوارضي بر روي جسم و روان مي گذارد رفتار و ارتباطات فرد را با اطرافيانش درگير مي كند و تحت تاثير قرار مي دهد.

افراد بايد اطلاعات كافي در مورد ترياك و عوارض آن داشته باشند تا بتوانند سريع تر آن را درمان و براي ترك آن اقدامات لازم را انجام دهند.

عوارض اعتياد به ترياك و مصرف آن
در ايران يكي از پرمصرف ترين مواد مخدر، ترياك مي باشد، بسياري از افراد تصور مي كنند كه ترياك قواي جنسي را افزايش مي دهد و باعث درمان بيماري هاي قلبي و ديابت، كاهش استرس و اضطراب، افزايش قوه تمركز، كاهش غم و اندوه مي شود در حالي كه اين تصور اشتباه مي باشد.

ترياك مواد مخدري است كه عوارض جبران ناپذيري دارد و زندگي فرد و اطرافيانش را تحت تاثير قرار مي دهد و به نابودي مي كشاند.

ترياك عوارض بسياري دارد و علاوه بر اينكه جسم فرد را معتاد را فرسوده كرده و از بين مي برد بر روي روان او تاثير ميگذارد.

اگر افراد در مورد عوارض ترياك اطلاعات كافي داشته باشد فرد مي تواند راحت تر ترياك را ترك كند و پيشگيري هاي لازم را در مورد اعتياد انجام مي دهد.

افرادي كه اعتياد به ترياك دارند بايد توجه كنند كه ترك آن به تنهايي و با روش هاي سنتي انجام پذير نمي باشد براي اينكه فرد ترك كرده دوباره گرفتار اعتياد نشود بايد تحت نظر مشاور ترك اعتياد كند و تحت نظر آن ها درمان شود.


علائم اعتياد ويرانگر را بيشتر بشناسيد
عوارض اعتياد به ترياك – عوارض جسماني
اگر ترياك به صورت طولاني مدت استفاده شود ممكن است مشكلاتي جسماني ايجاد كند اگر به طور مداوم ترياك مصرف مي كنيد مشكلات بسياري براي شما به وجود خواهد آمد كه در زير نمونه هايي از آن را ذكر مي كنيم.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-عوارض اعتياد به ترياك

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1399/12/28  ] [ ۱۰ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

علت اعتياد چيست؟:عامل زيادي با همكاري يكديگر منجر به روي آوردن به اعتياد در يك شخص مي شود.

*اگر روي آوردن اعتياد را در فرزند خود حس كرديم بايد چه روشي را انجام دهيد؟
*عوامل اصلي روي آوردن به اعتياد در ميان جوانان چه مي باشد؟
*به چه صورت بايد با يك شخص معتاد رفتار كرد؟
روي آوردن به اعتياد
اكثر خانواده هايي كه يك بيمار معتاد را دارا مي باشند در هر ساعت در روز با مسئله هاي متفاوتي

گرفتار مي باشند.

بيماري كه به شيشه اعتياد دارد امكان دارد عصباني شود ، و والدين يا همسر خود را مورد تهديد قرار

مي دهند.

بيمار معتاد بعد از ترك احتياج به روحيات بهتر و هزاران مسئله ديگر دارد.

يك مشاوره خوب حتي به صورت تلفني مي تواند براي آنها راهنمايي دهنده باشد.

*آيا معتادهايي كه به شيشه گرايش دارند ، خودشان مي فهمند به توهم دچار شده اند؟

*شوهرم به ترياك معتاد مي باشد اما مدتي مي باشد كه به او مشكوكم ، تصور مي كنم كه به هرويين

هم گرايش دارد. ولي خود او انكار مي كند ، به چه صورت مي توانم آگاه شوم؟

منبع: مركز مشاوره ستاره ايرانيان-علت اعتياد چيست؟

امتیاز:
بازدید: 27
برچسب:
:
[ 1399/8/1  ] [ ۱۷ ] [ moshaverrkhob ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
قالب وبلاگ
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 1
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب